in

Propalo preuzimanje Newcastlea, saudijski princ povukao bogatu ponudu

Slatka-Tajna.Eu
Potencijalni kupci su se sada službeno povukli iz postupka kupnje kluba, što znači da je Newcastle ostao zaglavljen s trenutnim vlasnikom Mikeom Ashleyem.

“Nažalost, dugotrajni proces u trenutnim okolnostima zajedno s globalnom nesigurnošću učinio je potencijalnu investiciju komercijalno neodrživu”, stav je saudijskog konzorcija kojeg prenosi novinar Sky Sportsa Kaveh Solhekol.

Podsjetimo, preuzimanje Newcastlea zapelo je prije više od mjesec nakon što su se pojavile optužbe da Saudijska Arabija pomoću ilegalnog TV kanala krade signal utakmica Premiershipa i besplatno ih emitira u svojoj državi.

Reagirao je i gigant beIN Sports koji je poslao žalbu vodstvu Premiershipa u kojoj optužuje Saudijsku Arabiju zbog piratstva.

Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije, kojem je na čelu princ Mohammadu bin Salman, odlučio je za 343 milijuna eura kupiti klub od Mikea Ashleyja, a novi vlasnici su osigurali i 250 milijuna eura ulaganja u ekipu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ova investicija je bila prva u nizu trogodišnjih injekcija u redove Svraka, a u planu razvoja kluba koji je napisan na 350 stranica bila su i nova komercijalna sponzorstva. Međutim, sada od toga neće biti ništa.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

FIFA mora da suspenduje Infantina

Bosnian HUMOR budale