in

Kralj srušio Kliperse, Juta bolja od Pelikansa

Slatka-Tajna.Eu

Poslije pripremnih mečeva, konačno su na red došli pravi izazovi – Juta je tako savladala Pelikane sa 106:104, Los Anđeles Lejkersi bili su bolji od Klipersa sa 103:101.

Ironija je htjela da Rudi Gober prekine ligu kao prvi zaraženi korona virusom, a zatim je i nastavi prvim košem u restartu, protiv Pelikana. Bio je francuski košarkaš na stubu srama jer je ismevao korona virus dok “vrag nije odnio šalu”, poslije mu je vrlo brzo postalo jasno koliko je pogriješio, pa je zato imao motiv više i u NBA restartu.

Odigrao je standardnu defanzivnu partiju sa tri blokade, 12 poena i 14 skokov, Klarkson je imao 23 poena, dok je Ingram predvodio Pelikane sa 23 poena.

Zajon Vilijamson, zvijezda u usponu, imao je 13 poena i asistenciju, a neće po lijepom pamtiti Gobera, koji ga je surovo izblokirao.

Što se samog toka meča tiče, Nju Orleans je suvereno vodio od 2. do završnice 4. dionice, kada je Juta istopila 11 poena razlike.  Na kraju, upravo je i Gober sa linije penala postavio konačan rezultat!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U derbiju Los Anđelesa koji je morao da se igra u Orlandu, Lejkersi su bili bolji, iako su se ekipe smjenjivale u vođstvu i bilo je neizvjesno do završnice. Lejkersima je čak uspjelo da prokockaju 91:80, ali nisu kažnjeni za to.

Posljednji napad Lejkersa rešio je Lebron tako što je popravio svoj promašaj sa poludistance, a na kraju je odigrao dobru odbranu na Džordžu, koji se uzaludno žalio sudijama da je fauliran pri šutu.

Dejvis je imao 34 poena, Lebron 16 uz 11 skokova i sedam asistencija, parirali su Džordž sa 30 i Lenard sa 28 poena, javio je “Telegraf“.

Što se večernjeg programa tiče, Bruklin u 20.30 po našem vremenu igra protiv Orlanda, u 22.00 se sastaju Portland i Memfis, u 22.00 Vašington i Finiks.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marina Tucaković javno: Legalizovala bih prostituciju

DALEKO OD MUŽA I DJECE TANJA SAVIĆ PRONAŠLA UTJEHU! Evo ko joj pravi društvo!