in

Sjećate li se crvenokose Hurem? Ne bavi se više glumom, pokreće novi biznis u Berlinu

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Merjem Uzerli, koja je najpoznatija po ulozi Hurem u turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” odlučila je da promijeni život iz korjena, i trenutno živi u Berlinu, gdje je odlučila da započne novi biznis.

Naime, ona je uplovila u preduzetničke vode, te je na svom Instagramu najavila da će sutra, 10. jula u samom centru Berlina otvoriti prvu prodavnicu zdravih slatkiša.

Čuvena Hurem je u videu na poznatoj društvenoj mreži istakla da su svi prozivodi veganski i da jedva čeka da kupcima predstavi ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

– Desetog jula otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Riječ je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mjesto gdje želimo da se osjećate kao kod kuće i da uživate u slatkišima najvećeg kvaliteta. U ponudi su vegan čokoladice, džemovi, “kakao na kašiku”, makaronsi, najbolji na svijetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga – napisala je glumica.

https://www.instagram.com/p/CCDY_LVBn9m/?utm_source=ig_web_copy_link

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Mihajlović i Ranijeri suspendovani

Data saglasnost za subvencioniranje doprinosa za obavezna osiguranja u aprilu u iznosu od 32.808.698,70 KM