in

Romana dugovala 50.000 eura zelenašima?! Evo koji plan je imala pjevačica, pa je počela da pljačka

Slatka-Tajna.Eu

Romana Panić uhapšena je u Australiji i osuđena na 12 mjeseci zatvora, a ta vijest šokirala je javnost.

Romana i njen partner Filip uhapšeni su zbog pljačke bankomata, odnosno zbog korištenja sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankome, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice.

 

-Godinama je živjela kao podstanar i jedva je čekala da ima svoj krov nad glavom. Prije dvije godine je pronašla dvosoban stan na Voždovcu… Romani se stan dopao, ali nije imala dovoljno novca, pa je odlučila da pozajmi 50.000 eura. Za stan joj je falilo 30.000 eura, a od ostatka novca htjela je da ga kompletno renovira i opremi po svom ukusu. Pozajmila je pare od zelenaša, ubjeđena da joj neće biti teško da sve vrati. Računala je da će moći da odvaja novac od svake tezge i tako da za godinu dana izađe iz svih dugova. Međutim, posla je bilo sve manje, pojavile su se neke nove i mlađe pjevačice, propjevale su rijaliti zvijezde, tako da je Romana sve manje imala posla – kaže izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zato se posljednje dvije godine sklonila iz Srbije i proputovala Evropu i Ameriku, te stigla do daleke Australije.

-Romana je na neki način bila u bjekstvu, ali bila je riješena da dođe do novca koji duguje zelenašima i da se tek onda vrati u Srbiju. Obišla je Italiju uzduž i popreko, viđena je bila u Parizu, jedno vrijeme je boravila u Majamiju, a zatim se otisnula čak u Australiju. E, tamo je tek počelo da se odmotava klupko kada je ‘pala’ zbog pljačke bankomata – priča dobro obavješteni izvor.

 

Podijeli

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Atanasijević: Kovid-19 je iza mene – Virus korona

Coty kupuje petinu udjela u kozmetičkoj liniji Kim Kardashian