in

Kazališta na Broadwayju zatvorena do siječnja 2021. / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kazališta na Broadwayju, jedna od njujorških atrakcija, zatvorena u ožujku zbog pandemije, neće raditi barem do siječnja 2021., priopćila je u ponedjeljak strukovna udruga The Broadway League.

Sva kazališta “nude povrat novca ili zamjenu ulaznica za predstave do 3. siječnja”, navodi udruga u priopćenju, ne otkrivajući točan nadnevak otvorenja.

“Naši članovi dobro surađuju sa sindikatima, sa stručnjacima i s istaknutim osobama u kazališnim krugovima i izvan njih kako bi (…) utvrdili i proveli mjere koje će omogućiti nastavak predstava u uvjetima sigurnim za javnost i za zaposlenike”, rekla je Charlotte St. Martin, predsjednica Broadway Leaguea.

“Sigurnost umjetnika, producenata, orkestra i publike naša je glavna zadaća i nećemo se vratiti na pozornicu dok ne bude sigurno. Jedno znamo, kada se budemo vratili, bit ćemo još jači i još traženiji”, rekao je Thomas Schumacher, predsjednik upravnog odbora Broadway Leaguea.

Kazališta na Broadwayju, u New Yorku, koja svake godine posjećuju milijuni turista, ostvarivala su tjednu zaradu od 33 milijuna dolara do njihova zatvaranja 12. ožujka. Njihovi zaposlenici primaju sada naknadu za nezaposlene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sve dosad mnogi su se nadali da će se kazališta otvoriti u rujnu.

Premda je epidemija u američkoj gospodarskoj prijestolnici znatno oslabljela od travnja, kada je dosegnula vrhunac, stopa zaraženosti je visoka u drugim američkim državama, a rekordne brojeve ovih dana bilježe Florida i Teksas.

“Broadwayski ekonomski model je takav da se fizički razmak među gledateljima ne može držati”, upozorila je u svibnju Charlotte St. Martin. “Čak i ako bi dvorane bile napola pune, predstava ne može pokriti troškove”.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trampoline Fails Compilation – Funny Vines 2016

Musaka s tikvicama