in

UDALA SE U OGROMNO BOGATSTVO: Zašto Jana nikada ne pominje svoju „svekrvu“ Sarajku Berinu?

Porijeklo Dragane Mirković vodi sa sela i to je jedino objašnjenje zbog čega ona u tolikoj mjeri ističe svaki put svoju imovinu, bogatstvo, vile i kule, automobile i marke… Tako komentarišu estradni kuloari pa se onda pravi usporedba Jane Todorović i Dragane. Jana radi pa radi. Brine o svojoj porodici ne pomišljajući da ističe bogatstvo u koje se udala.

Ona je zapravo snaha Svete Todorovića čovjeka koji u Minhenu, Beogradu ima bukvalno imperije. Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odjećom, obućom liče na tržne centre jer njegova preminula supruga Berina, Sarajka porijeklom, je itekako vodila računa o svom odijevanju. Istina, bila je mnogo mlađa od njega, njihovoj svadbi prisustvovali su najeminentniji i najugledniji svjetski biznismeni i medijske ličnosti, no Jana to nikada ne pominje.

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona. A Jana kao da ne razmišlja i kao da je ne dotiče bogatstvo koje je dobila udajom, bogatstvo njenog svekra koji je želio da ona prestane da pjeva i da uživa. No, njoj je svaki dinar pjesmom zarađen zlatan.

Piše: Dženita Hasović-Mirvić

Komentariši

Written by Redakcija

Smešno In Srčkan Dojenček Koze. Kompilacija 2015 [Nova Hd]

MEKTIĆ OBJAVIO ŠTA SU PRIČALI DODIK I ĐAKOVIĆ: ‘Onom Mektiću ću jeb… majku?!’