in

PIRALO – Kostajnica

Slatka-Tajna.Eu

PIRALO KOSTAJNICA – Odmor za dušu i tijelo

Info / Booking ☎️ 01735110107

Na obali rijeke Une, u neposrednoj blizini opštinskog središta Kostajnice, na adresi Unska bb, nalazi se plaža i turistički kompleks Piralo. Poznata i popularna plaža na Uni izgradnjom restorana, ljetne bašte, bungalova, uređenom plažom, ugostiteljskim i drugim sadržajima, postaje sve popularnije i posjećenije turističko mjesto za domaće i strane posjetioce. Pomenuti sadržaji zajedno sa prelijepim prirodnim ambijentom rijeke Une garant su ugodnog i prijatnog boravka.

Središnji dio kompleksa zauzima restoran sa zimskom i ljetnom baštom koja je na dvadesetak metara udaljenosti od rijeke Une. Uređen prostor plaže sa bazenom, sadržajima za djecu i debela hladovina koju stvaraju drvoredi vrbe, pravo su rješenje za tople ljetne dane.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Drugi dio kompleksa čine četiri identična bungalova. Bungalovi pružaju vrhunske uslove za smještaj i boravak posjetioca. Svojim izgledom se savršeno uklapaju u prirodni ambijent. Izgrađeni su od prirodnih materijala, najvećim dijelom od drveta. U planu je izgradnja i drugih sadržaja koji će sigurno podignuti uslugu na još viši nivo.

Jos vise informacija: Facebook – Piralo Kostajnica

BOOKING.COM – DIREKTNA REZERVACIJA

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Veteran

Written by Asko Begic

Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserContent Author

Morali smo da pustimo Robinsona da postigne 71 poen

Smijesno:bosnia selam