in

Jasmin Burek – Pjevač i muzičar

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač i muzičar!

Rođen u Jajcu, stalno nastanjen u Novom Travniku, oženjen, otac dvoje djece…

U posljednje vrijeme, neizbježno, prisutan u elektronskim medijima širom BIH, kao i u medijima zemalja u okruženju. Muzički istup, svoj nastup, koji mu je donio i zapaženost kod publike, ostvario je objavom pjesme PRVI SNIJEG, koja je bila i njegov službeni muzički prvijenac. Ubrzo nakon izlaska audio verzije na tržište, Jasmin je snimio i video spot, te krenuo u ofanzivu na televizijske i radijske kuće u BiH.

Jasmin Burek je, prvi veliki javni nastup imao, upravo pred novotravničkom publikom, na koncertu Halida Bešlića. Izveo je pjesmu PRVI SNIJEG, te izvedbom i pjevačkim umijećem zadobio simpatije publike, kao i samoga Halida s kojim je krenuo u ‘nove pobjede’, započevši muzičku suradnju s njim, ali i Al Dinom. Suradnja je stvorila još jedan hit, pjesmu NE MOGU TI JA POMOĆI, za koju je snimljen video spot i ‘pokosio’ sve muzičke top liste na prostorima EX Yu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kao iskusan muzičar, Jasmin neprekidno radi na novim pjesmama, trudeći se svaku učiniti još boljom od prethodne, prateći zahtjevnost publike i medija našeg govornog područja. Ono u čemu je Jasminova muzička karijera različita, od većine ostalih, je upravo Jasminova samostalnost, kako u poslovnom, tako i u umjetničkom smislu, jer ne pripada nijednom klanu, ne ovisi o brojnim zakulisnim igrama…. Iskrenost, osjećajnost i raskošna melodika postaju i ostaju glavne vodilje pjesama Jasmina Bureka!

Sva najnovija izdanja i mnogo lijepih pjesama možete čuti na njegovom Youtube kanalu – Jasmin Burek

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Veteran

Written by Asko Begic

Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserContent Author

Saznajte koja planeta vlada vašim horoskopskim znakom

Sin Nade Topčagić dva puta bio klinički mrtav, a pomogle su joj Marija i Verica Šerifović