in

JELENA GERBEC POSLIJE RAZVODA: Ne znam zašto sam se razvela, nisam imala probleme u braku!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Jelena Gerbec prošle godine se razvela od supruga Vladana Đorđevića, a sada je za domaće medije priznala da ni sama ne zna zašto je donijela takvu odluku, te istakla da joj je, sada već bivši suprug, velik podrška.

Jelena je, naime, bila tri godine u braku sa kolegom muzičarem Vladanom Đorđevićem, dobili su kćerkicu Sofiju, a onda su odlučili da stave tačku na brak.

Međutim, nakon godinu dana, pjevačica je istakla da ne postoji neki konekretan razlog njihovog rastanka, te da su se naprosto samo udaljili.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Nisam imala probleme u braku, ne znam ni što sam se razvela. Imala sam podršku od muža. Sve lijepo što sam prije razvoda pričala o njemu nije bila laž. Pomagao mi je oko djeteta, razumio je moj posao. Obaveze su nas udaljile. Ja sam više vremena provodila kod mojih, onda smo on i ja bili zajedno svega dva dana, pa onda opet razdvojeni. Došlo je do zahlađenja među nama. Ostali smo u super odnosima. Od jula prošle godina mi ne živimo zajedno – rekla je Jelena za “Alo!”godinu dana poslije razvoda.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ČEKAT ĆE BOLJA VREMENA: Mia Borisavljević otkazala svadbu sa Bojanom

Mara ima 100 tetovaža na tijelu